23 Nisan 2009 Perşembe

AŞk Nedİr ? Gelİn ÖĞretelİm !

Öncelikle konuma değişik bi üslupla anlatıma geçeyım halk dilinde anlatayım cunku ben halkım diğer dilde nası anlatcam bilmiom nese geciom halk diline

Aşk nedir ?
Aşk iki insanın duygusal bir bağıdır bunu bilmeyenimiz yoktur dimi ? ama insanlar duwara kafa atıncada duwarla bi duygusal bağ kuruyor ve canı acıyor yanı bir sürü duygusal bag war, yanı bizim hatamız burda, biz kızla bi erkek bişi hissettiginde hemen aşk oluweriyor bu hissin neo ldugunu bilmeden aşk aşk die tuttuyor daha sonra kötü olunca işin sonu aşk yoktur diorlar ilginc bi yaklasım Aşk kısa süreli bişidir. örnek olarak aşkı kesin ve net somut delillerle açıklamak gerekirse..

AŞK BİR KURT BOCEGİ GİBİDİR. KURT KELEBEGE AŞIK OLUR, KELEBEK OLMAK İCİN KOZA YAPAR SABIRLA BEKLER ELİNİ UZATIR KEBELEGE, GÜNLER GEÇER HAFTALAR GEÇER VE KOZA KELEBEK OLUR, AŞK İNSANLARDA KOZA HALİDİR, SEVDİGİNE ULAŞMAK İCİN BEKLEDİGİ, O ARALIK AŞKDIR, KURT BOCEGİNİN KELEBEK OLABİLMEK İCİN BEKLEDİGİ ZAMAN DİLİMİNE İNSANLARDA AŞKDIR.

Peki diyeceksiniz leyla ile mecnun kerem ile aslının Romeo ve Julietin aşkı ? cok uzun sürdü onların aşkı dikkat edersenız hıc biri kavuşamadı cunku aşk kavuşunca Bir kozanın evrim geçirerek kelebek olması gibi kavuşamayınca aşkda havada kalıyor, yanı bir insan birine aşık olunca o aşkına kavuşunca, aşk evrim geçirip sonsuz sevgi halini alıyor, ama bunları birbirine karıştırırsanız sonuc hüsranla bitiyor .. örnek olarak genç insanlarımızdan aşk kesitlerini inceleyelim..

BenimLe cıkarmısın mevzusu =?

bu mevzu cok saçmadı neden mi cunku nedir çıkmak öğrenelim

Anne : - Oğlum şu kovayı alda eve ÇIK !
X kIz : - Hakan bugun dışarı cıkaLımmı ?
X kIz : - Hakan bugun sole bi gezi turuna cıkalım.

gördügünüz gibi çıkmak olayı budur ve hepsi cıkdıkdan sonra bitme üzerine kurulu cıkma felsefesi budur. bu cıkma olayını insanlar üzerine uyarlarsak ..

Erkek : X benımle cıkarmısın ?
Kız : Tamam cıkalım nereye ?
Erkek : kalbime ?
Kız : Ei fark etmes cıkaLaım bakalım nolacak
Erkek : yoq sen benı sarmadın inelim !
Kız : Bumuydu aşkın ibn3e !
Erkek : ne aşkı ben sadece cıkma teklif ettim
Kız : Allah belanı wersin !

Şimdi insanların aşk zannettigi seyide gördük aşkı simdi anladıgımıza göre size bir kac ipucu daha wereyım .. Burası cok önemli bi konudur.

Kız yada Erkek arkadaşınız bir İnsanmı ?

Evt bu soruya evt insan cevabından baska cwp yoktur ozaman sunları okuyalım sonra ona göre tavır alalım, siz sevdiklerinizin kusursuz olmasını istiyorsunuz hatalarınızı yüzlerine wuruyorsunuz değiştirmeye calisiyorsunuz yada ona benzer canlarını yakacak üzecek seyler yapıyorsunuz, ama sunu unutmayalım ki insan hata yapar bu dunyaya insan hata yapmak icin gelmiştir, yanı hatalara kanıp hatasını anlayıp tekrar yapmamak icin yada hataya kanmadan daha onceden olayı kavrayıp hataları anlamak icin gelmiştir. yanı anlıyacagını kız arkadasınız yada erkek arkadasınız bir insan olduguna gore hata yapınca neden cok kızıyorsunuz ki sizde ondan birisiniz sizde yüzlerce hata yapıyorsunuz hata yapınca ayrıLmak neden, madem ki cok seviyorsunuz mademki ortada sevgi war neden hatalarını kabul etmiyorsunuz ? neden hatalarının düzelmesi icin urasmıyorsunuzda yüzüne soyluyosunuz bi hatayı birinin yüzüne solayınca o hata düzelmez ki ? aksine dahada artar ! yanı uzun lafın kısası karşınızdaki bi insan, yanı hata yapmak icin gelmiş birisi belKi arkadasınız hatalara cabuk kanacak birsi neden ona baston gibi olmuyorsunuz su lafımı unutmayın "HİC BİR İNSAN MÜKEMMEL DEĞİLDİR, ARKADAŞ DEDİGİN ONU MÜKEMMELİGE CIKARTACAK KİŞİDİR" yani sevdiginiz hata yapıyorsa neden ona baston deynegi olmuyorsunuz neden kanatlarınızın altına almıyorsunuzda neden bırakıyorsunuz bole sacmalıklara kanmayalım arkadaslar bunlar seytanın oynadıgı ufak hileler ..

Mutluluklar ..
MaviEjder / Hakan BULUT / Sakarya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayyac

Sayyac